Time flies!

Idag fyller min älskade trollunge 20 år. Vart tog tiden vägen? Tack och lov för skype så att man kan prata och se varandra. Jag hade en tidig skypedate med min dotter imorse då hon också fick öppna det paket vi skickat till henne i Paris. När vi pratade dök det upp ytterligare ett paket från resten av familjen. Det blev en rolig födelsedagsmorgon trots avståndet. I sommar ska vi ha stor fest och fira lite mer ordentligt. Min dotter har gjort ett inlägg på sin blogg om vad som låg i paketen, du kan läsa inlägget HÄR.

IMG_1495

Time flies when you´re having fun. My daughter turns twenty today. It feels like yesterday i came home with this little baby in my arms and wondered what life would bring us. I couldn´t be more proud over my darling girl. I´m so thankful for Skype. We had a skype date this morning when she opened the gifts we sent her. It was a great way to start this birthday morning despite of the distance. We will have a big party when she returns home this summer. You can read more about what we sent her on her own blog, which you find HERE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s