Early morningbird!

Lördag morgon lika med sovmorgon! Ja om man inte vaknar halv fyra då förstås. Ibland är det ändå mysigt att vakna före alla andra och få en stund för sig själv innan dagen brakar igång. Igår unnade jag mig ett besök hos frissan. Det blev lite kortare och betydligt mörkare än vanligt. Känns lite ovant men jag vänjer mig nog. Idag står konstutställning på schemat om vädret tillåter en längre biltur.

IMG_1503
I woke up way to early today. Half past three on a saturday… Oh no! Anyway yesterday i went to the hairdresser. My hair got a bit shorter and a lot darker. Well the goal was to cover the little grey ones… Mission accomplished!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s