Environmentally friendly!

Gillar ni att måla naglarna? Det gör jag och just nu är jag inne i en bra nagelperiod. Nagellack gör att jag inte biter så mycket på naglarna. Lacket gör också naglarna lite starkare så att de inte går av hela tiden. Det blir dock mycket kemikalier när man är igång och kladdar. Fick tipset om Zoya nagellack som är ett mer miljövänligt alternativ. Min kollega sa att att det var ett bra och hållbart lack. Jag tänker därför prova och skicka efter ett par lack vid tillfälle. Du kan tex. hitta dom på Eleven. Jag återkommer med en recension senare.

IMG_0400
Tip of today! If you like to paint your nails and still wants to be environmentally friendly, try Zoya nailpolish. You can for instance find them HERE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s