Smart Note!

Det blev ingen konstutställning på grund av dåligt väder i helgen. Det var liksom ingen idé att ge sig ut på oplogade vägar. Jag passade på att städa upp min iPad istället. Jag rensade bort en del onödigt och tog bort appar jag aldrig använder. Istället laddade jag ner en ny app som heter Smart Note från AppStore. Med den kan jag skapa anteckningsböcker och spara mina anteckningar i. Jag kan skriva mina anteckningar med en särskilt inköpt penna för 49.90 kr på Kjell och Company direkt på skärmen ”för hand”. Sedan kan jag föra över dom till datorn och då omvandlas de till text i datorn. Ett av mina löften i år är att jag ska ta tag i tekniken och lära mig använda den bättre. Det här är ett steg i den riktningen. Vi har snart verksamhetsplanering på jobbet. Då tänker jag ta med min privata padda och testa att göra mina anteckningar på den och sedan föra över anteckningarna till min jobbdator. Målet är mindre papper både hemma och på jobbet.

IMG_0401-0

IMG_0402-0

IMG_0404
I love my new app Smart Note from AppStore. I can really recommend it if you want to write notes with a ”pen” directly on the screen. When you written down what you want in your created notebook you can send it to your computer where the notes transforms into ”wordtext”. I have promised myself to be more technique friendly this year. This is one step in the right direction.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s