Order in linen cupboard!

Är det någon mer än jag som är trött på oordning i linneskåpet. När jag ska bädda rent måste jag först matcha ihop påslakan med lakan och örngott om jag nu kan hitta dom i röran. Jag hittade världens bästa tips på Simplicitys blogg som jag tror kommer från Martha Stewart ursprungligen. Tipset är som följer: Vik påslakan och underlakan som vanligt, lägg dem på varandra och stoppa sedan in dem i örngottet. Då har du det perfekta färdiga kitet. Då behöver man inte rota runt och leta efter det som hör ihop allt är redan matchat och klart. Högarna ger en bra överblick i linneskåpet och när du ska bädda rent plockar du bara fram det färdiga kitet. Jag kommer definitivt att använda mig av denna metod här hemma. Jag testvek ett par omgångar en till dubbelsäng och en till enkelsäng.

IMG_0408

IMG_0409
Bilder från Martha Stewart / Above is how it looks on Martha Stewarts web page.

IMG_0410
This is a simple way not to let your matching sheet sets get lost in the closet.
Tuck the sheet set inside one of it’s pillowcases and then stack them on top of each other in your closet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s