I’ve been looking for a long long time!

Ända sen jag såg den för första gången har jag letat, frågat och googlat efter denna tavla, utan resultat! Skam den som ger sig för nu har jag äntligen hittat den. Det tackar jag Instagram för. Jag hade dock inte föreställt mig att den skulle vara så dyr, 1990 kr. Jag hade tänkt att den kan jag nog beställa så fort jag hittar den. Nu får det bli ett sparmål istället men som sagt skam den som ger sig. Den ska bli min och den ska hänga över sängen i sovrummet. Ni hittar den HÄR.

IMG_0435
Ever since i saw this picture i’ve been looking for it but without result. Now i have finially found it. It’s a bit to expensive for me to buy right away. But i will save up money because i really really want this picture on our bedroom wall. This item is number one all categories on my wishlist. You can find it HERE.

One thought on “I’ve been looking for a long long time!

  1. Pingback: On the way! | meonlajn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s