A well needed day!

Igår var skön, lugn och precis vad jag behövde. Vi vaknade till vackert väder med sol. Efter långfrukost gick vi ut på promenad. Det gäller ju att fånga solens strålar när de visar sig. Vi kunde tom sitta på vår inglasade balkong och fika. När solen ligger på blir det varmt även den här årstiden. Jag lekte runt med nagellack och testade lite glitter. Det kan ju aldrig bli fel med lite glitter. Jag plockade lite grenar från mina föräldrars trädgård som jag tänkte göra stjärnor av. Jag ska visa senare. Kvällen avslutades med mellomys. Min man testade den nya semmelwrapen och tyckte att den var supermumsig.

IMG_1582

IMG_1579

IMG_1589

IMG_1584

IMG_1591
Yesterday we woke up to sunshine. After breakfast we went out for a walk. We took our tea and coffee on our balcony afterwards. When it’s sunny it heats up a bit. I picked small twigs from my parents garden. I have a DIY project in mind that i will show you later. Our day ended with me trying on some new nailpoish and combining it with some glitter. We watched the first part of the eurovision competitions. My husband tried the new version of ”semla” in a wrapform. It’s a swedish tradition with a special kind of bread, cream and chops.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s