More sustainable choices!

Jag sprang in på myrorna häromdagen och hittade den här toppen för 45 kr. Efter att jag funderat ut tre jobboutfits med befintlig garderob fick den följa med hem. Älskar mönstret och de små pärlorna som är fastsydda på blommorna. På märket står det Isolde och jag tippar på att den kommer från Sandströms eller någon liknande butik från början.

IMG_0445

IMG_0447
Till vardag kan jag ha toppen med mina slimfit jeans från Cubus, svart kofta från HM, mitt armband från Edblad och ett par svarta secondhandpumps i lack (knappt använda).

IMG_0437
För dagar med viktiga jobbmöten eller på konferenser kan jag kombinera toppen med min pennkjol från Lindex, min gråa HM kavaj, svarta secondhandstövlar (som nya) och ärvt pärlarmband från dottern.

IMG_0439
Toppen går även att använda på sommaren. Jag tänker att det blir en perfekt jobboutfit för varma dagar när man ändå vill se lite proper ut. Till toppen använder jag då mina trekvartsbyxor i tunt linnetyg (långbyxor inköpta secondhand som jag sytt om), sandaler från Ecco och ett ärvt rosa pärlarmband från min syster.

IMG_0443
As you know i’m trying to make sustainable choices when it comes to buying clothes. I found this top at Myrorna (The Ants) for 4,48€ or 5,12$. If i can think of three outfits, the item can follow me home. This time i thought of three joboutfits. The last one is for summer at the office.

Top, pumps, boots, whitepearlbracelet, pinkpearlbracelet and the summerpants are all secondhand findings. The silver bracelet is from Edblad, jacket and cardigan are from HM, grey jeans from Cubus and skirt from Lindex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s