Gun-Britt Knutsson art

I helgen var vi på konstutställning. Vi skulle åkt på vernissagen men det var för dåligt väglag den dagen. Nu kom vi sista dagen och de tavlor jag föll för var såklart sålda. Det var dock kul att se dem. Hon målar tavlor som man blir glad i hjärtat av. Utställningen var i Motala. För den som är intresserad kommer Gun-Britt att ställa ut igen på Motalas konstrunda den 1-3 maj 2015. Följande tavlor hade gärna fått pryda mina väggar.

IMG_0449

IMG_0450

IMG_0451

IMG_0452
This weekend we went to Motala to attend an art exhibition. The artist was Gun-Britt Knutsson. She makes colorful lovely paintings that i just love. If you are nearby and want to see her art live she will have an exhibition in Motala between the 1-3 of may 2015. My favorites were already sold this time. In may i will be there early on so that i don’t miss out of the paintings i want.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s