Freezing cold!

När vi hade varit på konstutställning i Motala åkte vi förbi Vadstena på vägen mot Ombergs turisthotell där vi skulle äta söndagsmiddag. Vi stannade till och gick en sväng vid Vättern. Det var iskallt och blåsigt men ack så vackert. Jag älskar Vadstena på sommaren men det är vackert oavsett vilken årstid du åker dit. Det är nåt med Vättern som lockar mig.

IMG_0454

IMG_0456

IMG_0460

IMG_0462
After the art exhibition last sunday we went to Vadstena. We walked at the seaside of the lake Vättern. It was as beautiful as always but freezing cold. My hands were shaking from cold. I love Vadstena in the summer but it’s beautiful at wintertime too.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s