DIY-update

Jag gjorde två stjärnor av pinnar som jag hämtade hos mamma och pappa. Den lilla blev stöd till tulpaner i en vas och den lite större blev dekoration på vårt sideboard. Jag sprayade med guldfärg för lite mer glamour. Buddhahuvudlampan är min dotters. Den och ananasburken är köpta på Indiska.

IMG_1647

IMG_1645
Here is some DIY update. I made stars out of wood twigs from my parents garden. The little one acts as support on a vase in this case with tulips. The bigger one stands on our sideboard with the buddha head lamp and the pineapple bowl from Indiska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s