Velvet Smooth!

Mina vintertrötta fötter behöver lite omvårdnad och kärlek. Jag har länge funderat på en Velvet Smooth från Scholl men inte kommit till skott. Nu har jag äntligen en i min hand. Min fötter älskar den och det enda som behövs nu är en riktig mjukgörande kräm så är vi på banan inför kommande sandalsäsong.

IMG_1640
My winter tired feet needs some love and attention! What can give them this better than a Velvet Smooth from Scholl. All i need now is some really effective skin cream and i will be ready for the summer season.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s