Valentine’s day <3

Jag tycker att alla dagar borde vara ”allahjärtansdag” det känns totalt onödigt att fira med kort, saker och blommor bara för att någon har bestämt att just idag ska man det. Jag köper hellre en blomma bara sådär eller ger bort en kram när det verkligen behövs. Om vi nu ändå ska uppmärksamma dagen så passa på att skänka bort kramar och omtanke istället för saker och annat ytligt. Det finns så många som skulle bli lyckliga av att bara få ett leende eller en glad hälsning. Denna härliga lediga dag ”firar vi” med lyxfrukost precis som vi alltid gör när vi känner för det. Det blir saffranspannkakor med grädde och blåbärssås (LCHF-style). Eftersom jag mår något bättre nu, har varit kanonförkyld igen, så tänkte vi gå iväg på en konstutställning och kanske ta en solig promenad.

IMG_0466
I think every day should be valentine’s day! Send messages of love and joy instead of chocolate and teddybears. I have been ill again and my cold doesn’t seem to want to go away completely. Today i felt a little bit better though so we went for a short walk in the sunshine. We started our day with saffron pancakes with cream and blueberries. I hope you all will have a great day. I’m waiting for the second part (of five) for the competition to the eurovision song contest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s