To use what you already have!

Jag fortsätter på temat att hitta ”nya” outfits i min egen garderob. Det plagg som jag använder överlägset mest i min garderob är jeans. Ofta har jag bara en tröja och ett par lågklackade kängor till. Jag tänkte därför plocka fram tre olika alternativ med jeans. Allt finns redan i min garderob. En del saker känner ni igen och andra är nya för er.

Till vardags och på jobbet kan jag använda en svart secondhand fyndad tröja och klackkängor till blå stretchjeans från HM. Accessoarer lyfter alltid en outfit men behöver inte alltid vara ett smycke. Det går även bra med tex. ett coolt skärp. Detta har jag ärvt av min dotter. Eftersom tröjan är magkort kommer skärpet att synas lite vilket är meningen.

IMG_0468
På jobbet kan jag även kombinera jeansen med en blå kavaj från HM, en gammal men fin blommig blus från gömmorna, en lila klocka och mina svarta höga stövlar.

IMG_0469
Till ett något festligare tillfälle plockar jag fram min lila tröja med lila strassknappar och trekvartsärm. Tröjan är inte nopprig även om det ser ut så. Till det enkla svarta pumps och ett par gamla godingar till hängande örhängen. Allt finns i min garderob sedan tidigare och jag kommer inte längre ihåg var jag köpte dem.

IMG_0467
Genom att kombinera kläder du redan har på ett sätt som du inte gjort förut kan du få en helt ny garderob. Det märks också väldigt snabbt vad du inte använder alls längre. Jag har redan plockat undan en del saker som jag ska skänka bort så att någon annan kan få glädje av dem.

I’m continuing to put together ”new” outfits from my own wardrobe. It’s a way to use what you already got and a way to stop you from buying clothes that you don’t need. It’s also a way to get a grip of what you can give away for someone else to enjoy. All of the clothes you see above i already have. The black sweater is the only thing that i have bought ”new” lately. I needed a black sweater and i found one secondhand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s