On the outlist!

Ett av mina mål för i år är att göra mig av med saker jag inte längre behöver eller använder. Målet är att rensa ut hundra saker (minst) under 2015. Hittills har det väl gått sådär men idag bestämde jag mig för att nu ska startskottet gå. På utlistan efter den här helgen står därför 6saker. Det är två tröjor och en jeansskjorta. Jag rensar även ut ett halsband som är helt omöjligt att förstå sig på samt två tesilar som jag aldrig inte kommer att använda igen eftersom de släpper igenom för mycket skravel i mitt te. Det är inget fel på nåt av sakerna men nu får de gå vidare till någon som tycker om dom istället för att ligga i mina skåp och lådor och skräpa.

IMG_0474
I have promised myself to get rid of at least 100 things that i no longer use or need during this year. So far i haven’t got rid of one single thing so this weekend i decided to at least start the process of cleaning up. I found two sweaters, one shirt, one necklace and two teasifters that i no longer use. I will pass them on to a secondhandstore. 6 things out on my list so far, 94 things to go…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s