Gatto on my mind!

Alltså denna fantastiska ”Gatto” lampa står på min önskelista efter tavlan med duvan. Jag såg den på en blogg och har inte kunnat sluta tänka på den. Det är en dyr design lampa men kanske att den blir min någon gång i framtiden. Det finns mycket annat jag vill ha först och det kommer dröja innan jag kommer dit men den får stå kvar på min wishlist så länge. Ni kan hitta den HÄR.

IMG_0465
I love this Gattolamp. It’s on my wishlist for the future. You can find it HERE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s