Flower power

När det börjar bli ljusare ute så längtar jag efter vårfräscha blommor att ha både inne och ute på balkongen. Min mormor hade alltid saintpaulia i sina fönster. Just nu är jag sugen på att prova ett par här hemma. De verkar relativt enkla att sköta om. Ute på balkongen vill jag ha korgar med vårblommor. När solen ligger på kan vi redan nu sitta och fika där. Bilderna hittade jag i tidningen Härligt hemma.

IMG_0478

IMG_0480
When spring is in the air i long for new colorful flowers to my home. The purple flower is a saintpaulia. My grandmother used to have a lot of them. I’m thinking of buying a pair to my kitchen. The basket with springflowers i would like to have on our balcony. More color to the people or what do you think.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s