Breakfast date!

I lördags var vi borta på fest hos en kompis som fyllt jämt och min dotter var ute på galej i Parisnatten. Det innebar att vi missade mellomyset. Vi tittar på mello på varsitt håll (samtidigt) och sedan kommenterar vi via viber. Eftersom vi missade det när det gick direkt bestämde vi frukost date på söndagsmorgonen. Vi fixade frukost och kl 9.30 klickade vi igång SVT play. Så himla mysigt att äta frukost tillsammans och ha lite söndagsmellomys istället. Love it!

IMG_0481
My daughter and i look at the competitions for the eurovision song contest. We look at the same time and then comment with our thoughts on viber. It’s so much fun. She lives in Paris so the net is a great thing. We missed the competition last saturday so we decided to have a breakfast date and catch up on play tv last sunday morning. I love it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s