What’s up!

Det händer mycket nu och jag har många bollar i luften. När jag vet lite mer om var de hamnar så ska jag berätta mer för er.  Häromdagen smet jag in på myrorna en sväng. Resultatet blev två par nya byxor. Det är andra gången jag lyckas hitta byxor som passar bra så jag är glad. Jag hittade även några kul accessoarer, en bok och ett par handgjorda skohorn med fågelhandtag. Smycken och bok ser ni här de andra sakerna och kläderna återkommer jag med under helgen. Skohornen är mitt nästa DIY projekt och byxorna ska såklart matchas med övrig garderob. Boken hade jag ändå tänkt att köpa så jag blev så glad när jag hittade den. Myrorna har också bokrea just nu. Shoppingen gav mersmak så idag har min man lovat följa med på en längre secondhand runda. Jag är superpepp…There is a lot happening right now and i have so much going on. When it settles down a bit i will tell you. To ease my mind i went secondhand shopping the other day. I found two pair of trousers, some accessories, a book and a couple of handmade shoehorns with birdshape handles. Above you can see some of the things. The rest i will show you later. Today we are going to do some more secondhand shopping. It’s going to be so much fun.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s