Four-leaf clover

På Mariadagen fick jag ett paket av min man. Vi firar egentligen inte namnsdagar med paket och framför allt inte andranamn. Därför var det en överraskning att få ett litet paket bara sådär. I paketet låg ett halsband från Edblad med en fyrklöver. Jag har haft lite otur på sistone så därför tyckte min man att jag skulle få en lyckoamulett. Den ska ge tur så att mina drömmar slår in. Jag tar det som ett tecken att nu vänder det. Nu är det min tur att ha flyt och komma framåt. Saturday morning when we woke up my husband gave me a present. I have had some bad luck lately and he wanted to give me a four-leaf clover for luck. The necklace is from Edblad and i just love it. It’s going to be my lucky charm. I can feel my luck turning already.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s