Geometric shapes

Hittade av en slump detta MÄRKE som gör geometriskt formade accessoarer. Jag bara älskar dom. Tyvärr verkar dom bara finnas i guldfärger. Jag är en silvertjej så jag väntar till dom kommer i silver. Så himla fina att ha till en basoutfit. Det lyfter vilket enkelt plagg som helst. Kan även vara fint till en fodralklänning eller liknande. Den speciella utformningen gör att det ser väldigt exklusivt ut. Det ska bli kul att se var företaget tar vägen, jag hoppas på silver.I love these geometric shaped accessories from SPARV. If they came in silver i would buy a both the necklace and bracelet above. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s