Checkered pants!

För ett par dagar sedan köpte jag två par nya byxor på myrorna. Båda satt som en smäck och är ett alternativ till alla jeans jag har. Kul att byta om med. Första paret ut är dessa smårutiga byxor i svartvitt. De har smala ben och ett ganska grovt tyg. De fick som vanligt följa med hem först när jag tänkt ut tre outfits. Det där med att fundera ut minst ett par outfits funkar ju oavsett om plagget är nytt eller som i det här fallet köpt secondhand. I slutändan har du en garderob som funkar och som hänger ihop.

Till vardags kan jag ha byxorna till min vinröda tröja från Åhlens och mina lågklackade boots samt halsbandet jag fick av min syster i julas.Till jobbet skulle byxorna passa bra ihop med en vit skjorta, svart kavaj från HM, högklackade boots och secondhand fyndat halsband.Till lite mer fint kan jag använda byxorna till min gröna silkiga blus från Åhlens, svarta klackskor med knytning samt ett halsband från gömmorna.Dessa byxor kommer att bli nya favoriter och kommer att användas flitigt framöver.

I found two pair of pants at the Ants the other day. They will be a complement to my jeans that i wear most of the time. First out is these checkered pants in black and white. As you see i found three ways of combining them with my other clothes. The first outfit with my maroon colored sweather is for everyday wear. The other one with a white shirt and black jacket is for work and the last one with a silky green blouse is for more festive moments but perhaps i’ll change the shoes to highheels then.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s