Nail care!

Jag har lovat mig själv att ta bättre hand om naglarna i år och försöker låta bli att bita på dem. Problemet är att jag har väldigt sköra naglar. Jag försöker därför ha dem målade hela tiden. Om man ska ha målade naglar hela tiden så måste man ta väl hand om dem så att de inte blir missfärgade och uttorkade. Jag har därför påbörjat projekt lära mig att ta hand om mina naglar lite mer proffsigt. Först ut med nya inköp blev därför under- och överlack. Två billiga dependlack i fina färger fick också följa med hem. Jag ska också investera i någon näringsrik olja att smörja mina naglar med. Jag är inte ute efter långa naglar jag vill bara att de ska vara välskötta och fräscha.

I’m trying hard to care of my fragile nails. I want them to grow strong and look good. This is a step in the right direction. I have invested in a base- and top varnish to my nails. I also bought two depend nailpolishes in my kind of colors.  The goal for 2015 is to learn more about how to take professionally good care of my nails. I’m just getting started!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s