Handmade shoehorns!

När jag köpte byxorna på myrorna hittade jag även följande skohorn i trä som någon har gjort för hand. Jag kunde bara inte låta bli att köpa med dem hem. Tanken är att jag ska måla dem i en färg som passar i vår hall. Sedan kan de få stå framme på vår hallmöbel som dekoration. Det blir betydligt roligare än dom tråkiga vi har i plast. Det blir en snygg men också användbar dekoration.When i bought my new trousers at the Ants i also found these handmade shoehorns with handles that look like birds. I’m going to paint them and then use them as a decoration in our hallway. A decoration that you also can use when you put on your shoes. This is much nicer then the shoehorns we have in plastic.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s