We are going vinyl again!

Jag vet inte hur länge jag har velat ta fram mina gamla vinylskivor och spela alla gamla godingar igen. I helgen fixade min man till vårt gamla sideboard från min mormor och morfar så att det blev en förvaring för skivor och min gamla stereo. Jag ville bara att skivspelaren skulle synas, resten ville jag dölja. Det gick hur bra som helst och just nu spelar den gamla fina låtar för fullt. Heaven is a place on earth… nån som minns den????This weekend my husband fixed up our old sideboard from my grandparents so that we can go vinyl again. I just wanted the record player and nothing else to be visible and as you see it went well. Right now i’m playing Heaven is a place on earth…. Someone else that remember that song?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s