Wide leg trousers!

Det andra paret byxor jag hittade på myorna förra veckan var ett par kostymbyxor med vida ben. De är ursprunligen från Twilfit och lite svagt randiga i tyget. Jag har länge saknat ett par snyggbyxor att ha till kavaj etc. 

Till fint kan jag ha dem med klackar och en tunn blus från Åhlens som jag köpte förra våren. Till outfiten kan jag tex. ha det tunna halsband med svarta pärlor som jag också köpte på myrorna.Till jobbet kan jag ha dem till svart kavaj för att få en kostymliknande outfit. Då använder jag min vita skjorta till. Jag väljer också att ha högklackade kängor till eftersom det passar bäst med lite högre klackar till vida byxor. För att få ett lite fräckare uttryck drar jag till med ett lite större halsband som lättar upp kostymkänslan.Till vardags kan jag ha dem med lågklackade kängor, en stickad mörkrosa tröja och ett multifärgat halsband för lite mer kul färgglad känsla.The second pair of trousers that i bought at the Ants last week was these wide leg pants. They are made of a black striped cloth. As usual i have combined them into three different outfits. The first one is for party, the second one for work and the last one for more casual wear. I really needed a pair of wide leg trousers and i will surely use them a lot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s