Spring signs!

I helgen fick vi för oss att gå en promenad. Vi besökte några affärer på vägen. I en lampaffär hittade vi den perfekta lampan till vårt vardagsrum. Om den finns kvar så ska vi köpa den senare. Vi fortsatte förbi dom nya fast gamla kvarteren i stan och tittade på fina blommor och en nyöppnad restauarang bland mycket annat. Vi fortsatte sedan till myrorna. Idag hade de verkligen en massa fina saker som skulle kunna ha följt med hem. Jag köpte till slut med mig en tröja, två muggar och en blomkruka hem. Krukan är mitt nya DIY projekt som jag ska visa senare. Tröjan ska jag tvätta och sedan visa ihop med mina andra kläder. Muggarna kostade en tia styck och får agera temugg på jobbet och hemma tills dess att jag kan köpa den steltonmugg jag vill ha. Det var verkligen vår i luften och vi njöt av vår dag. Lite sol och några grader varmare så är lyckan total.

This weekend we took a stroll around town. We saw a lot of nice spring signs. We passed the ants (shocker!!) on our way and some secondhand items came home with me. I bought a sweater, two teamugs and a flowerpot. The latter is my new DIY Project. I will show you later.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s