Meyer Levinge dreams!

Jag har länge önskat mig ett par krukor från Meyer Levinge men inte kommit till skott med ett inköp. De kostar trots allt en hel del. Jag fick därför för mig att jag ska göra en egen variant med ansiktstema på blomkruka. När jag var på myrorna fick en kruka med rätt form följa med hem för en billig penning. Nu ska jag köpa vit, svart, mintgrön och grå porslinsfärg och sätta igång. Blir det bra visar jag resultatet när jag är klar.Förlagan  från Meyer Levinge ser ut såhär / My inspiration from Mayer Levinge look like this.I love the flowerpots from Meyer Levinge. With these as inspiration i will try do my own version with the same theme. A flowerpot with a funny face. I bought a flowerpot at the ants with the right shape the other day. Now i only need som paint and then i will get started. If i succeed i will show you the result.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s