Make something new from something old!

Jag älskar när man tar vara på gamla saker och använder dem till något nytt. Hittade det här DIY tipset i en tidning jag brukar ärva av mina föräldrar. En mycket intressant tidning för övrigt. Jag har en hel del dukar som ligger och aldrig används. Nu får dom bli kuddar istället. Jag tänkte ta tyg från gamla gardiner som inte heller används längre. Återbruk när det är som bäst. I love when you can take old things and make them into someting new. I found this DIY -tip in a paper at my parents. I have quite a few tablecloths that i can use to make cushions. This is definitely something i’m going to try myself just not with orange.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s