The Ants!

Jag handlar mer än gärna på myrorna. De har en välordnad butik där man kan hitta många saker som knappt är använda. Det är verkligen en god gärning både för fattiga människor och för miljön när man handlar secondhand på myrorna. I helgen var vi där en sväng. Det är på väg att bli mitt nya lördagsnöje, haha! Jag fick med mig följande saker hem, en tröja, två muggar och en kruka som ni vet. 

I buy a lot of things secondhand. I think it’s a good way to help the environment along as well as help people without resources. You find a lot of really nice things or clothes that hardly have been used and that noone else have anymore. You can also find a lot of things that you can make something new out of. Lots of DIY material everywhere. The Ants of Sweden is one of favorite stores that i visit a lot, almost every weekend. I love to explore and look for treasures. This is last weekends findings. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s