Singing out of joy!

Jag har alltid drömt om att sjunga men har alltid känt att jag inte kan. Jag har aldrig hittat rätt bland alla vackra toner och melodier som finns. Jag har mest stått och mimat i sammanhang där man av någon anledning har sjungit. I hemlighet har jag drömt om att sjunga i kör. Drömt om att få ingå i ett sådant socialt sammanhang. Jag har aldrig vågat, inte förrän nu. Jag har äntligen hittat en kör för mig. En kör där det går ut på att ha kul och sjunga oavsett förutsättningar. Jag som mest mimade sjunger nu högt tillsammans med andra. Än vågar jag inte fullt ut men jag är på väg och jag har så himla kul. En annan fördel med att sjunga är att jag blir alldeles varm och avslappnad. Det har helt enkelt visat sig vara en mirakelkur för mig. 

All my life i have been dreaming of singing in a choir. I have never been able to raise enough courage to join one. I can’t sing that well but i have always dreamed of singing out loud. Now i have found a choir where you sing out of joy despite your abilities. I love it and i feel right att home. I’m so happy a dared to try. This is pure happiness to me.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s