A photo walk!

Jag älskar att fotografera och att se världen genom en lins. När jag var yngre gick jag ett par fotokurser. Tyvärr har kunskaperna mer eller mindre fallit i glömska. Förra helgen var det vackert väder på söndagen. Jag fick för mig att plocka med mig kameran och gå en fotopromenad. Bara jag och min kamera! Var börjar man när man är ringrostig? Jag blev nästan lite låst i jakten på motiv. Till slut bestämde jag mig för att bara fota allt jag såg. Det är fördelen med en digitalkamera. Du kan fota massor och sedan bara radera sånt som inte blev bra. Jag har lovat mig själv att fota mer med systemkameran i framtiden. Det kommer därför att bli fler fotopromenader i vår. Här kommer ett bildregn från min promenad. Sista bilden hade blivit bättre utan en gren i vägen men men dom är ju så snabba dom små rackarna.

IMG_7213

IMG_7181

IMG_7156

IMG_7109

IMG_7126

IMG_7118

IMG_7149

IMG_7228

 

Last sunday i went for ”photo” walk, just me and my canon camera. Years ago i took photo classes but i have forgotten all about it. I have promised myself to start taking more photos with our system camera again. Theses pictures are my first attempt. It was years ago sine i was last active. Well it was so much fun i´m going to try it again soon. Spring is in the air as you can see. The sun felt warm for the first time this year.

2 thoughts on “A photo walk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s