New but old sweater!

Förra helgen var jag på myrorna. Med hem följde en tröja i svart och vitt. Tröjan kostade inte mycket och verkar vara av fin kvalité. Den kommer att bli en ny favorit. Som vanligt har jag tänkt ut tre outfits med befintlig garderob.

Tröjan kan jag använda på jobbet till vinröda byxor, kängor och mitt vita pärlarmband som jag ärvt av min dotter.

IMG_7239

 

 

Jag kan också använda tröjan till min svart knälånga lite klockade kjol. För att det inte ska bli så dystert så använder jag ett knallblått halsband till. Tyvärr syns inte färgen så bra på bilden.

IMG_7241

 

 

Jag kan även ha tröjan som överdrag kalla sommardagar till vita byxor och svarta sandaler. Till det ett svart stort armband.

IMG_7243

 

I found this sweater at the ants last weekend and for a very small price it came home with me. Above you can see three outfits. I have combined the sweater with my existing wardrobe. The two first outfits i can use at work. The last one i can have cold days in the summertime.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s