Tankini

Jag är ingen badmänniska och känner mig väldigt obekväm i badkläder. Har jag badat så har jag haft baddräkt. Bikini har aldrig någonsin varit min grej. Jag är kritvit i hyn oavsett hur mycket jag solar, möjligtvis röd mellan varven. Detta har gjort att jag konsekvent hållit mig borta från allt vad bad heter. I år tänkte jag av olika anledningar ändra på det. Jag funderar på om inte en tankini skulle funka bra för mig. Det är mer som en tvådelad baddräkt än en bikini men som ger ett något luftigare intryck än just baddräkt. På Bonprix av alla ställen hittade jag följande under- och överdelar. Det är mycket möjligt att det blir ett inköp inom kort.
tankini bonprix13184373-Y9raZ6zJ

14046112-hxjhlm1l

badtrosor14046103-w46HENeM

I´m not a beach kind of person and you rarely find me in the water. I don’t feel comfortable in bading suits and worst of all bikinis. This year i’m going to change that. I think that maybe a tankini would work for me. I found these att Bonprix. It’s possible that i will invest in these or someones just like them soon. Beach 2015 here i come…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s