Easter crafts!

Vi närmar oss påsk med stormsteg. I år har vi bokat in oss på påskbuffé på ett pensionat med restaurang. Julbord har jag varit på men aldrig påskbuffé. Det ska bli så roligt att se vad dom dukar upp. När vi närmar oss jul och påsk då börjar det alltid klia i pysselnerven. Det är ingen skillnad mot i år. Jag letar inspiration där jag kan hitta den. Dessa inspirationsbilder har jag hittat på (i den ordning dom kommer) trädgårdsföreningens blomaffär i Linköping, Ica Maxi och en pysseltidning jag läser via Ztory som heter Handarbete och Pyssel.When we are getting closer to easter i always look for craft inspriation. I found these above in a flowershop, at the local grocerystore ICA and in a paper called  needlework and crafts. They used washi-tape on the egg which i found so smart. Why not make little pennants and use for decoration. A candle in a bird nest. It’s only your imagination that can stop you. Some of these ideas you will find at my house in a couple of weeks. Stay tuned and i will show you!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s