Kählerdesign wanties!

Ni kanske har sett dom populära randiga vaserna i olika storlek från Kählerdesign. De är ofta svart och vit randiga. Jag vill ha vasen i guld och vitt istället. Jag har även hittat en del andra godsaker på deras sajt. Jag skriver upp allt nedan på min önskelista för framtiden. Först på listan kommer dock tavlan med kvinnan och fågel som jag visat förut.I found all of thes goodies at Kählerdesigns website. They are most known for their striped vases in black and white. I choose gold and white instead. But they also have other interesting things at their site, check it out HERE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s