Youtube yoga!

Jag är väldigt nyfiken på yoga och funderar på att börja gå i grupp i höst. Jag tror att det är väldigt nyttigt för min stela kropp. Min dotter tisade mig om att det fanns klipp på youtube som jag kunde kolla på. Varför inte testa lite tänkte jag och letade genast fram några klipp. Det finns hur mycket som helst men jag var ute efter nacke, rygg och axlar till att börja med. Jag hittade ett klipp från yogamala som jag tyckte var en bra start för en nybörjare. Faktum är att jag blev alldeles varm i ryggen och kände att blodcirkulationen kom igång. Jag är definitivt biten och kommer absolut att fortsätta leta mig fram i yogavärlden och testa mig fram. Jag har ingen aning om hur man klistrar in klipp från youtube så jag improviserade lite och klippte in en bild som jag sedan la en länk till. Hoppas det funkar när ni klickar på bilden. Annars ser ni hennes länkar nedan på bilden som ni själva kan skriva in och söka på. Jag ska ta reda på hur man gör med klipp och sånt. i’m very interested in yoga and i have found my inspiration on youtube. There are so many different clips but i wanted to try something for my neck, shoulders and back, i found Yogamala. I’m quite taken with yoga and i’m going to explore this world, new to me, and find my own way. I have no idea how to download clips from youtube so i took a picture and then linked the side to it. I hope you find it if you are interested. If the link fails you can search on her adresses that you see on the picture, yourself. I know… I have to learn how to do it…😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s