Spring flower inspiration!

Just nu är det rätt torftigt med blommor hör hemma och jag längtar efter att fylla fönster och balkong med vårblommor. Jag letar som vanligt inspiration där jag kan hitta den. De här bilderna har jag också tagit på trädgårdsföreningens blomaffär i Linköping. En liten oas dit jag ofta går för att låta mig inspireras. Jag blir så glad varje gång jag kliver in genom dörrarna där.

Here is some more springflower inspiration from the flowershop i often visit in Linköping (at trädgårdsföreningen). I want to fill my balcony with as much springflower that i can fit in there. I long for color and fresh flowers. Spring and sun always make me yearn for color and beuatiful flowers. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s