To start over!

I helgen var vi ute på en promenad. Vårvädret var puts borts och det var rätt kyligt även om solen tittade fram. Vi bor nära en vacker park. Jag har vuxit upp med denna park i min närhet och har vant mig vid alla stora vackra träd. Nu har de börjat att ta ner några av mina gamla vänner. De har fått en sjukdom som gör att de inte kan få stå kvar. På sikt kommer nya träd att planteras och det kommer att bli en nystart. Även om jag saknar de gamla jättarna så inser jag att det var nödvändigt. Det känns lite som mitt liv just nu. Det händer många saker runt omkring mig och trädet känns lite som en symbol. Ibland behövs en nystart.

IMG_1910

 

Vi gick även längs strömmen som vårforsade fram. In med det nya och ut med det gamla…

IMG_1911

 

It snowed this weekend. I hope that it´s the last snow this year but you´ll never know. The sun was shining but it was really cold. We went pass the old park in my neighborhood. Some of the old trees are gone. It needed to be done because they were in bad shape but i have seen them all my life and i´m going to miss them. There is a lot going on in my life right now and i felt it was a bit symbolic. In with the new and out with the old. The spring flood also reminds me of that.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s