Just getting started!

Varma dagar kan vi redan sitta på balkongen. Det börjar därför bli hög tid att sätta fart med vår balkongrenovering. Vi påbörjade redan lite förra året men kom inte så långt av olika anledningar. Min man håller på att bygga bänkar med ryggstöd och lock. Tanken är att vi ska kunna ha insidan på bänkarna som förvaring. Jag funderar på dynor, blommor och annat som har med inredning att göra. När vi är klara kommer vi säkert att mer eller mindre bo därute. 

Såhär ser det ut just nu. När min man är klar så ska jag måla bänkarna grå så att de ser ut som om de vore gjorda av drivved eller gamla plankor.  

När grunden är klar ja det är då det riktigt roliga börjar. Jag vill ha kuddar, dynor, filtar, lyktor och såklart en massa växter. Jag tänker mig lite åt hållet som denna bild från IKEA fast med lite andra färger

Spring is coming on fast now and we have started to speed up our balcony renovation. My husband is buildning benches with storage possibilities. When he is finished i will paint and decorate. I’m thinking something in the line of the picture from IKEA above. It will be our summer oasis!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s