Paris is always a good idea!

För ett tag sedan bokade vi biljetter till Paris och senare i vår åker vi dit för andra gången. Min dotter pluggar i Paris fram till sommaren så vi tänkte passa på att att åka tillbaka och se lite mer av den vackra staden. Jag påbörjade en reseskildring efter förra resan som tyvärr försvann. Jag får se om jag skriver något om vår förra resa senare eller om jag istället fokuserar på denna resa. Det kanske blir en kombination. Jag längtar iallafall tillbaka och det ska bli så kul att uppleva andra delar av Paris den här gången. De flesta sevärdheter har vi redan sett men några har vi kvar. Jag har alltid drömt om att möta våren i Paris och nu ska det äntligen bli av. 

      

 

I have the tickets in my hand and oh boy what a lot of fun it’s going to be. We are going back to Paris this spring and i can’t wait. I have always dreamed of meeting spring in Paris and my dream is finally coming true. I wrote a long story about France last time that crashed before i could show you. This time i’m going to tell you all about it. Wait and see!

  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s