New in!

Ibland händer det att jag köper ett nytt plagg. Jag försöker att köpa det mesta secondhand men ibland ser man något som lockar ögat. För ett tag sedan skickade jag efter den här klänningen från Zalando. Den har märket Anna Field. Jag köpte den på rea och jag fick ge ca 200 kr för den. Jag har redan invigt den till kavaj och svarta höga stövlar på en konferens som jag var på för ett tag sedan. Det är verkligen min typ av klänning. Den är alldeles lagom färgglad och mönstrad. Jag skulle även kunna kombinera den med en svart tröja och då ha den mer som ”kjol”. Eftersom klänningen är så mönstrad så behövs det inte så mycket accessoarer till. Jag hade mina pilgrimörhängen med ceriserosa stenar till vilket var fullt tillräckligt. 

    

I buy most of my clothes secondhand but sometimes i buy a new item. This dress is brand new from Anna Field (Zalando). I love it and it’s just my kind of pattern. I had it on a jobconference  the other day with a black jacket and my high shafted boots. You could also use it like a skirt to if you wear it with a black sweater for instance. When it’s a lot of pattern like this you don’t need much accessoaries. I only had my pink pilgrim earrings to this outfit and it was quite enough.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s