A lot going on!

Jag är inne i en förändringsfas och det mesta av min energi går åt till det. Bloggen får tyvärr halvvila ett tag till. Den senaste tiden har mest bestått av jobb, huvudvärk, stress och annat mindre skoj. Några ljusglimtar finns det såklart. Älskar magnolia och går förbi världens vackraste träd på väg till jobbet. Höromdagen tog jag mig en stund för att fota och njuta. Min svägerska har fått ett pyttelitet lamm som får bo i köket ett tag tills det har växt till sig lite. Snacka om hög söthetsfaktor. 

   

There’s a lot going on in my life right now. Unfortunately the blog have to rest for yet a while. I will be back soon because i miss you all! I love spring magnolias and the little lamb lives in my sister in laws kitchen for a while. It needs to grow a little bit stronger before it can join it’s sibblings in the field. See you soon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s