Back from Paris!

Nyss hemkommen från Paris full av nya intryck. Kameran är full av bilder från en underbar vecka. Jag återkommer snart med en bildkavalkad. Här kommer iallafall några bilder från Monets trädgård. Jag har aldrig sett så många olika tulpaner i hela mitt liv! Vi ses snart. 

       

Just back from Paris with a camera full of photos and a mind full of new impressions. I will tell you all about it later! Here you can see some of the tulips from Monets garden. I have never seen that many different types of tulips before! See you soon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s