Starting over!

Vi kom hem från Paris i fredags kväll. Helgen har mest bestått av vila, tvätt och matlagning. Jag kommer att återkomma med inlägg om vår Parisresa. I söndags gick startskottet för en del förändringar som jag tänker genomföra. 

Steg nummer ett är att börja motionera på regelbunden basis! Jag börjar med powerwalks för det är det enda min kropp fixar just nu! Jag har även blivit biten av yoga och håller på att sätta ihop mitt eget program med hjälp av youtube. Idag söndag åkte träningskläderna på för första gången på väldigt länge. Det blev en rask promenad på 4,5 km och jag är väldigt nöjd med min insats.     

Steg nummer två blir att utveckla min repertoar vad gäller lågkolhydratkost. Jag ska se till att testa ett par nya recept varje månad. Små steg i början blir nog bäst om jag ska orka hålla i. I söndags blev det en (för oss) ny gratäng med falukorv, zucchini, tomat, creme fraiche, majonäs, ajvar och ost. Det blev riktigt gott och kommer bli en ny favorit här hemma. 

 

I’m starting over! I need to take better care of myself. Step one is exercise on a more regular basis! This weekend i put on my training clothes for the first time in ages. I’m starting with powerwalks and a bit of yoga. Step two is to try new recipes with lowcarb food every other week. This is a gratin with low carb sausage, tomatoes and zucchini among other things, yummy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s