A traywantie and a chest of flowerdrawers!

Gick förbi en inredningsaffär här i stan och såg ett par brickor i skyltfönstet! Villhakänslan slog till med full kraft. Funderar på ett inköp av den mindre varianten. Den skulle vara perfekt i vårt kök. 

 I en blomsteraffär i grannstaden hittade jag en byrå i skylten med blomkrukor på. De hade vänt lådorna upp och ner och fått bra hyllor! Hej bra ide till balkongen och hej myrorna här kommer jag för att leta en gammal byrå… 

Inspiration from the last couple of days. A traywantie to our kitchen and a chest of drawers with a twist! They have turned the drawers upside down and made shelves for flowers. This is a good idea that i’m thinking of to our balcony.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s