New in!

Idag har jag sprungit på stan och handlat mig lite nytt! Om ett par veckor ska jag på ett viktigt möte och behövde därför ekipera mig med lite nytt! Jag vet inte riktigt klädkoden dit jag ska så jag har lagt mig mitt emellan klassisk och ledig, färgglad och mer neutral, vårig och somrig! Jag vill se snygg ut men inte för uppklädd. Byxorna är nya från Esprit och är mer gröngrå i verkligheten. Toppen är ny från Sandströms och den gröna ögonskuggan är ny från MS. Jeansjacka från Åhlens och blå genombrutna ballerina från Gabor hade jag sedan tidigare.  Vad det är för möte jag ska på det ska jag berätta för er om ett tag. Förändringens vindar blåser genom mitt liv så mycket kan jag säga iallafall.

Den brickan jag såg häromdagen i ett skyltfönster är nu min! Den står i köket och gör mig glad. Den är designad av Nadja Wedin. Mer info om hennes design hittar du HÄR. 

 

New in! Trousers (pale greengrey) from Esprit, Top from Sandströms, Eyeshadow from Makeup Store. Jeansjacket (old) from Åhlens and shoes (old) from Gabor, Tray from Casa Nova. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s