In a shop outside Monets garden!

I en liten affär utanför Monets trädgård i Giverny hittade jag det här goda teet. Jag kunde inte bestämma mig så jag köpte en presentförpackning med ett antal olika smaker. Jag shoppade inte så mycket i Paris men några småsaker följde med hem.  En liten doftpåse följde också med hem och ligger nu i mitt linneskåp och luktar gott. Vem vet det kanske är lavendel från Monets trädgård.

       

There where just a few things that followed me home from Paris. This tea in a gift wrapping and a small fragrance cushion are a couple of them. I bought them in a small shop outside Monets Garden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s