More new things!

För ett tag sedan köpte jag en fuskskinnjacka och en scarf från Vero Moda. Jag har alltid velat ha en riktig svart skinnjacka men aldrig kommit mig för att handla en. Nu fick det bli en billigare fuskvariant men jag är nöjd ändå. Jackan är från Noisy May och scarfen från Only.  

New in from Vero Moda. Fake leather jacket from Noisy May and scarf from Only. I have wanted a real leather jacket for so long. While i save money to buy that real one this fake will do just fine. I love it! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s