Just ordered!

Jag vill ha fler klänningar i min garderob som jag kan ha till jobb, fritid och snyggt. Jag letar och letar secondhand men hittar sällan min storlek. Därför fick det bli ett par klick från en helt ny bekantskap Bonprix. Merparten av deras klänningar passar inte mig i stilen men ett och annat guldkorn har jag hittat. Jag har mätt enligt tabellen och nu hoppas jag att dessa sitter som en smäck. Den rutiga blir fin till jobbet med kavaj och den blockmönstrade med paljetter ska jag ha till lite fint. Passar dom blir det en bra start på mitt nya klänningsförråd. Jag uppdaterar er om några veckor.

   
 

I want to have more dresses for work, home and party! I rarely find any my size secondhand unfortunately. Therefore i have ordered these from a new acquaintance, bonprix.se. We will see if the can stay or if i will send them back. The first one is for work and will look nice with my black jacket. The other one with some bling will be more for party. Update will come in a couple of weeks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s